Aqua-Stop este conceput si realizat in Romania, recomandat de Ministerul Dezvoltarii

Din ce sunt realizati sacii Aqua-Stop?

Din ce sunt realizati sacii Aqua-Stop?

saci before after

Au aspectul unui sac obisnuit insa interiorul contine un strat cu sute de cristale ce absorb apa crescand de 500 de ori in volum in mai putin de 5 minute.

Exteriorul este special conceput astfel incat sa ofere permeabilitatea maxima in respect cu o rezistenta optima in conditii de flexibilitate.


Cu alte cuvinte, sacii absorb repede apa, sunt flexibili si rezistenti.


polimeri-aqua-stop

Polimerii cu capacitate de absorbtie a apei, din interiorul sacilor, isi maresc dimensiunea de pana la 500 de ori prin acumularea lichidului, sacul crescand astfel in marime si oprind avalansa de apa.

Masarea sacilor ajuta dispersia apei mai rapid. Astfel, in numai 3-5 minute polimerii din sac au absorbit suficienta apa pentru a putea pozitiona sacul in pozitia dorita pentru diguire.

Cantitatea initiala de 200 grame de polimer uscat se transforma prin absorbtia apei intr-un sac de 10 kg. Avand aprozimativ 10kg sacul este acum ideal pentru manevrare si pozitionare. Astfel activati, saci anti inundatie Aqua-Stop se pozitioneaza pentru indiguire in sistem de incalecare alternativa [gen asesarea caramizilor].

Urmatoarele inundatii incep in

Esti pregatit?

Aqua-Stop te invata cum sa fii pregatit impotriva inundatiilor!

Contact

Pentru comenzi si informatii aditionale despre Aqua-Stop, contactati-ne la:
  office (@) aqua-stop.ro
  +4.0727.795.410
  Bd. Pipera Tunari 4c, Bucuresti